Corovode: 2014 do te sjell surprizen e pare. "E-maili" Do te krijohet nje Qender Ditore per Femijet me PAK **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: 2014 do te sjell surprizen e pare. "E-maili" Do te krijohet nje Qender Ditore per Femijet me PAK

Fatjon Kaloci
29.12.13
Nje publikim i disa emaileve bere nga nje prej faqeve online te institucioneve shqipetare nga nje hacker i quajtur "Eagle0nymoUS_AL" perfshin edhe nje email sipas te cilit nje shkruese me inicialet M.D. si perfaqesuese e nje asosacioni qe ne shkrim quhet "ASED" ( Action de Soutien a l'Enfance Demunie), Gjeneve, ne brendesi te postimit citon edhe faktin se ne vitin e ardhshem 2014 permes nje donatori do te synohet ngritja e nje qendre ditore per femijet me Paaftesi te Kufizuar (PAK) ndersa ne tekst kerkohet edhe mbeshtetja e bashkise Corovode ne kete marreveshje. Tekstualisht ne shkrimin ne fjale lidhur me fragmentin ku citohet Corovoda thuhet:
"...dhe pas Vitit te Ri dhe projektin tjeter per ngritjen e nje Qendre Ditore, ne Bashkine Corovode, projekt me vlere 19.496.500 ALL. Te dyja keto projekte jane financuar serish nga donatori yne Medicor foundation i cili na kerkon nje garanci nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise per rihapjen e Qendres Ditore Gramsh si dhe per mbeshtetjen e saj ne respektimin e marreveshjeve me bashkite respektive."
Emaili daton ne daten 5 dhjetor 2013 ndersa u publikua se bashku me 178 eamile te tjera.
©Corovoda On Line