Corovode: Dhjetori i Pyllezimit. Qindra Peme mbillen edhe ne Corovode Fushata ka nisur prej fillim javes nga Bashkia Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Dhjetori i Pyllezimit. Qindra Peme mbillen edhe ne Corovode Fushata ka nisur prej fillim javes nga Bashkia Corovode

Fatjon Kaloci
25.12.13
Levrimi i nje fondi prej mijera eurosh mundesoi qe ky dhjetor te mos jete teorik per Corovoden. Per te paren here permes nje pune konkrete nisi kete fillim jave nje Fushate mbjelljesh e qindra Pemeve te reja qe do te gjelberojne me shume Corovoden. Pemet jane vendosur me se shumti perkrah trotuareve te Corovodes dhe rrugeve kryesore te saj. Mendohet se behet fjale per nje sasi prej 1000 peme te cilat do te mbillen ne kete dhjetor te quajtur ndryshe muaji i Pyllezimit. Iniciativa po konkretizohet nga Nderrmarja e Sherbimeve te Bashkise Corovode.
© Corovoda On Line