Corovode: Ilir Meta Inspektim surprize per Punimet ne Rrugen e Kanioneve. Vizita. Ja me kryesoret **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Ilir Meta Inspektim surprize per Punimet ne Rrugen e Kanioneve. Vizita. Ja me kryesoret

Fatjon Kaloci
1.12.13
E shtuna e fundit e nentorit 2013 solli serisht por kete here me bashke se kurre drejtuesit politike te Skraparit ne Parlamenti. Keshtu nje dite me pare Kreu i Parlamentit Ilir Meta i shoqeruar nga Ministri i Drejtesise Nasip Naco, Deputeti Fidel Ylli, Kreu i Bashkise Corovode Nesim Spahiu etj ne nje vizite nje ditore ne Corovode krahes disa aktiviteteve te pritura nen axhende bene nje inspektim te atyre qe Corovoda On Line (blog i ndjekur edhe nga Tirana Zyrtare) kishte ngritur me heret per vonesa ne perfundimet e afateve te disa investimeve te rendesishme. Keshtu dje pertej axhendes zyrtare Meta ka ispektuar vete punimet ne rrugen e Kanioneve te cilat duhet te kishin perfunduar nje muaj me pare. Gjithashtu ne nje tjeter ndalese u ndoqen edhe punimet ne nje aks te ri rrugor qe po ndertohet ne Corovode. Meta ne vendin ku po ndertohet nje veper arti, nje ure qe do te lidh Lagjen Hasan Seitaj me lagjen 2 dhjetori ne Corovode u shpreh edhe per mediat mbi rendesine e datave historike te 28 dhe 29 nentorit ku ai citoi rendesine e te qenit bashke (te majte e te djathte). Meta gjithashtu ispektoi edhe Hidrocentralin e Vlushes Godina e te cilit ndodhet ne afersi te Guakut Skrapar nje investim vertet serioz per Skraparin. Me pas ne nje aktivitet Kryeparlamentari do ti dorezonte vete titullin "Qytetar Nderi i Bashkise Corovode" z.Dule Malindi per kontributin dhene trashegimise kulturore dhe muzikes popullore skraparase. Nje dreke pune u mbajt pas ores 14:00 ne nje prej lokaleve te skajshme te Corovodes
© Corovoda On Line