Corovode: Kontrolle dhe gjoba. Shume abonente debitore dhe lidhje te jashteligjshme te energjise **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Kontrolle dhe gjoba. Shume abonente debitore dhe lidhje te jashteligjshme te energjise

Fatjon Kaloci
7.12.13
Nje kontroll i befte gjate se premtes 6 dhjetor 2013 i Drejtorise Rajonale te Cez Shperndarje pati ne fokus dhjetra subjekte ne Corovode. Ne shume prej tyre u nderprene lidhjet e energjise elektrike per shkak te mos pagimit prej muajsh te energjise elektrike. Po ashtu nga kontrollet ne disa raste u penalizuan disa shtetas per lidhje te paligjshme te energjise elektrike. Ne fundin e dites shume arketime erdhen edhe nga subjekte te aktiviteteve tregetare te cilet nuk kishin paguar energjine elektrike. Kontrolle te tilla do te vazhdojne ne befasine e javeve ne vijim per te parandaluar cdo abuzim
©Corovoda On Line