Corovode: Ndihmat do te shperndahen per Femijet Jetim. Ndihmat Simbolike ne kuader te festave te fundvitit 2013 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Ndihmat do te shperndahen per Femijet Jetim. Ndihmat Simbolike ne kuader te festave te fundvitit 2013

Fatjon Kaloci
12.12.13
Shoqata ne Ndihme te Femijeve Jetim ne Corovode me se paku do te jete gezimi i vecante i ketyre festave te fundvitit. Keshtu per afro 180 femije me Status Jetimi ne gjithe Skraparin nje parti ndihmash per Shoqaten qe drejtohet nga G.Ç ne Skrapar do te shperndahen gjate ketyre diteve, Ndihma ne kuader simbolike dhurate per festat konsiston ne disa cizme kepuce te ardhuran si donacion nga nje NGO amerikane ADRA qe ka mundesuar kete donacion. Per shume target grupe ne shoqeri ne Skrapar perfaqesimet permes Shoqatave jane te pakta. Mungesa e donatoreve apo gjetja e sponsorve mbi projekte te ndryshme veshtireson zerin e nismave. Shpesh here ato jane me teper ne kuader te deshirave dhe impenjimeve personale. Edhe autoritetet vendore ne mjaft raste nuk sigurojne mbeshteje financiare apo ideore per keto nisma.
©Corovoda On Line