Corovode: Policimi ne Komunitet. Policia mengjeseve tashme edhe ne ndihme te me te vegjelve ne kalimin e rruges nga mjetet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Policimi ne Komunitet. Policia mengjeseve tashme edhe ne ndihme te me te vegjelve ne kalimin e rruges nga mjetet

Fatjon Kaloci
13.12.13
Prej disa ditesh imazhi i ri i Policimit ne Komunitet ne Corovode ka filluar te jap edhe ate cka pritej prej kohesh. Ndihmen ne kalimin e rruges sidomos mengjeseve te ftohta ne Corovode kur prania e ngricave ne rruge eshte me e madhe dhe risqet per aksidente jane me te  larta kete periudhe dimerore. Dhe pikerisht per kete ndihme me shume se kurre e kane me te vegjeltit qe gumezhojne Corovoden e mengjeseve shkollore. Prej disa ditesh Patrullat Policore japin ndihmen ne kalimin e rruges dhe miremenaxhimin e qarkullimit te mjeteve sidomos gjate orarit te mengjeseve 07:30 - 08:00. Policimi ne Komunitet prej vitesh flitej ne Corovode por konkretisht keto konsiderohen si format e para te dukshme e me rezultat efektiv ne Corovode.
© Corovoda On Line / Imazhi Me karakter Ilustrues