Donacionet ne para per PD ne Skrapar. Zgjedhjet 2013 Ja sa shpenzoi per fushaten PD ne Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Donacionet ne para per PD ne Skrapar. Zgjedhjet 2013 Ja sa shpenzoi per fushaten PD ne Skrapar

Fatjon Kaloci
1.12.13
Pas zgjedhjet e 23 qershorit 2013 pervec trasparences se votes nisen te benin publike dhe trasparente njeheresh edhe shpenzimet ne vlera financiare apo donatoret e PD ne Skrapar. Ne total kjo force politike per Zgjedhje ne Skrapar shpenzoi nje shume prej 367 000 lek te pasqyruara keto zyrtarisht. Lista e kontribuesve perfshin 11 donatore qe kane derdhur ne para per mbeshtetje per zhvillimin e fushates elektorale te Partise Demokratike ne Skrapar Corovoda On Line vecon nga deklarimi bere ne KQZ kete fragment ku pasqyrohen Donatoret per Skraparin dhe Kontributin ne lek qe secili ka bere per fushaten elektorale te PD ne Skrapar.
Dega PD Skrapar
1. Robert Poçi 40.000 lek
2. Shkëlqim Çela 20.000 lek
3. Zalo Qato 32.000 lek
4. Vasfi Osmani 30.000 lek
5. Besnik Osmani 50.000 lek
6. Neim Gogo 30.000 lek
7. Fadil Kapllani 40.000 lek
8. Mentor Spahiu 45.000 lek
9. Belul Ahmeti 30.000 lek
10. Behar Musabelliu 20.000 lek
11. Hajredin Bakiasi 30.000 lek
Totali: 367.000 lek
© Corovoda On Line / Imazhi - Arkiv Qershor 2013 Nga Mitingu permbylles i PD ne Corovode