Mbyllet Sondimi vjetor: Corovoda On Line Shpall Fituesin e Personaliteti 2013 per Skraparin. Dhe fituesi eshte.... **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mbyllet Sondimi vjetor: Corovoda On Line Shpall Fituesin e Personaliteti 2013 per Skraparin. Dhe fituesi eshte....

Fatjon Kaloci
22.12.13
Sadik Xhaferraj eshte shpallur kandidatura fituese e sondazhit vjetor 2013 te blogut Corovoda On Line. Gjeografi dhe Historiani i njohur ne Skraparnje nder njerezit Dishupej te Arsimit ne Corovode me se shumti, Sadik Xhaferraj ishte perzgjedhja fituese e ndjekesve online te Blogut tone. Ai shpallet leshtu Fituesi i Edicionit te Katert te sondazhit qe organizohet cdo vit me ndjekesit online. Kete vit ne gare ishin gjithesej 8 kandidatura emra te njohur me Skraparin dhe me lidhje origjine apo kontributi me Skraparin. Ne edicionin e trete ky sondazh u fitua nga Modeli Eraldo Musabelliu me 33.7% te votave ku u shpall Personaliteti i Vitit 2012. Ndersa ne edicionin e 2011 fitues ishte gazetari investigativ Artan Hoxha i cili e fitoi kete sondazh. Ne 2010 Ilir Meta u shpall fitues i sondazhit te pare te 2010. Rezultatet e sondazhit  ketij edicioni 2013 te shprehura ne perqindje per secilin prej nominimeve ishin:
1. Sadik Xhaferraj = 33.17% (69 vota)
2. Muharrem Baze = 13.46% (28 vota)
3. Ilva Tare = 12.98 % (27 vota)
4. Ilirjan Celibashi = 12.5% (26 vota)
5. Veprore Xhaja = 10.58% (22 vota)
6. Mustafa Ibro = 7.21% (15 vota)
7. Sako Satka = 5.29% (11 vota)
8. Orgesa Zaimi = 4.91 (10 vota)

Gjithesej ne Sondazh votuan 208 votues te vlefshem permes nje sistemi ku nga Nje Kompjuter Vota Numerohej vetem nje here. Corovoda On Line keshtu mbylli pak pas ores 16:00 te dates 22 dhjetor 2013 sondimin ne fjale ndersa do te takohemi serisht ne vitin e ardhshem
+Corovoda On Line