Ndryshimet ne Administrate: Prezantohet Rezart Hoxha Drejtuesi i Zyres se Rregjistrimit te Pasurise ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndryshimet ne Administrate: Prezantohet Rezart Hoxha Drejtuesi i Zyres se Rregjistrimit te Pasurise ne Corovode

Fatjon Kaloci
2.12.13
Eshte prezantuar paraditen e sotme e hene 2 dhjetor 2013 drejtuesi i ri i Zyres se Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Skrapar. Rezart Hoxha do te jete drejtuesi i ri ne kete detyre ndersa prezantimi zyrtar u be nen pranine e NenPrefektit te Qarkut Berat z. Fatos Hasanaj dhe stafit. Keto ishin ndryshime te pritshme ndersa e thene mediatiisht shume pak ndryshime te tjera priten ne pozicionet e larta drejtuese ne Corovode.
©Corovoda On Line