Corovode: Radhe te gjata ne filialin e vetem te Bankes ne Corovode. Problematika qe nga fund viti 2013 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Radhe te gjata ne filialin e vetem te Bankes ne Corovode. Problematika qe nga fund viti 2013

Fatjon Kaloci
12.1.14
Radhe te gjata njerezish ne pritje te sherbimeve  bankare. Prej  mes dhjetorit 2013 e deri keto dite te para te janarit 2014 filiali i vetem i nje banke qe operon ne Corovode eshte mese i mbushur me njerez qe presin per trasaksione te ndryshme. Situata eshte bere problematike prej me shume se 20 ditesh ndersa ende nuk dihet se kur kjo do ti rikthehet normalitetit ndersa ne sportel operohet vetem me nje punonjes. Perfituesit e ndihmes ekonomike, apo persona perfaqesues te bizneseve por edhe rpunonjes te administratave qe jane ne pritje te marrjes se pagave jane thujase cdo dite armata e pritjes. Ne Corovode operon vetem nje filial bankar ai i Raiffeisen Bank dhe per gjithe Skraparin ekziston vetem nje ATM.
©Corovoda On Line