Cokollata prej floriri te paster ekspozohet ne Tokio. Ekspozita zgjat deri ne 25 shkurt **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Cokollata prej floriri te paster ekspozohet ne Tokio. Ekspozita zgjat deri ne 25 shkurt

Fatjon Kaloci
13.2.14
Gjithcka prej floriri te paster. Madje te kulluar. Kete mesjave ne Tokio ne nje ekspozite nje modele aziatike u shfaq duke kafshuar nje cokollate te vecante e gjitha prej ari te kulluar. Eventi qe po mbahet ne Japoni ne kryeqendren Tokio dhe do te zgjas deri ne 25 shkurt 2014. Brenda ekspozites eshte edhe nje ari gati 1 meter i larte i gjithi prej ari apo Helly Kitty qe shkelqen ne flori. Fotoja ne bashkengjitje eshte nga ky event.
©Corovoda On Line