Corovode: Per 3 000 lek Vjedhja: Shqyen qepenat e nje dyqani. Vodhi vetem 3 000 lek te rinj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Per 3 000 lek Vjedhja: Shqyen qepenat e nje dyqani. Vodhi vetem 3 000 lek te rinj

Fatjon Kaloci
14.2.14
Nje ngjarje u rregjistrua nje nate me pare ne nje prej lagjeve te medha te Corovodes. Nje dyqan ishte targeti i nje vjedhjeje te vecante ne afersi te lagjes "5 shtatori". Sipas raporteve te para te mengjesit permes prishjes se mekanizmit te qepenave metalike ishte mundur te hyej ne brendesi te nje dyqani dhe te vidhej vetem 3 000 lek te rinj nga arka e mbajtur. Te pakten keshtu u mesua ne oret e para te mengjesit te se premtes ne Corovode.
©Corovoda On Line