Kalendari i festave zyrtare te 2014. Ja cilat jane ditet "e kuqe" te kalendarit zyrtar per kete vit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kalendari i festave zyrtare te 2014. Ja cilat jane ditet "e kuqe" te kalendarit zyrtar per kete vit

Fatjon Kaloci
16.2.14
Per Nxenesit, Studentet dhe Administratat te pakten 13 dite pushimi jane te njohura zyrtarisht per kete vit 2014. Kalendari i festave zyrtare edhe kete vit vjen ne corovodaonline sipas renditjes se meposhtme. Janari, Marsi, Tetori, Nentori dhe Dhjetori kane reciprokisht nga 2 dite feste zyrtare. Por le te shohim te plote datat perkatese dhe ditet festive 2014.
Kalendari i festave zyrtare 2014
1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri
14 Mars - Dita e Verës
22 Mars - Dita e Nevruzit
20 Prill - Dita e Pashkës Katolike dhe dita e Pashkës Ortodokse
1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
28 Korrik* - Dita e Bajramit të Madh
4 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 Nëntor - Dita e Çlirimit
8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor - Krishtlindjet
©Corovoda On Line