Pezullohet Pyjorja Skrapar. Pezullimi deri ne nje urdher te dyte. Punonjesit jane ne pritje te vendimit te ri. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pezullohet Pyjorja Skrapar. Pezullimi deri ne nje urdher te dyte. Punonjesit jane ne pritje te vendimit te ri.

Fatjon Kaloci
25.2.14
Me pak se 4 persona po punojne ende edhe keto 2 dite qe vijojne. Ndersa me heret nje dite me pare punonjes te Sherbimit Pyjor Skrapar u sinjalizuan se do te rishikohen dokumentacionet. Ende nuk ka nje sinjalizim konkret mbi fatin e me shume se 16 te punesuarve ne kete sektor ndersa ne aludimet e para menjehere pasi ky info u mesua diten e djeshme ne Corovode zera mendojne se mund te flitet per nje ristrukturim ne kuader rajonal. Deri ne nje urdher te dyte punonjesit do te presin vendimarresit dhe dilemat nese do kete shkurtime mbeten te priten me ankth mese tepermi nga familjaret e punonjesve te Sherbimit Pyjor.
©Corovoda Online