Sport: Ne 23 shkurt Skrapari zbarkon ne fushen e gjelber. Rinis Faza e Dyte e Kampionatit ne Futbollin e K2 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sport: Ne 23 shkurt Skrapari zbarkon ne fushen e gjelber. Rinis Faza e Dyte e Kampionatit ne Futbollin e K2

Fatjon Kaloci
16.2.14
Kategoria e dyte do te rinisi kete fundjave ne 23 shkurt 2014 ndersa vijon faza e dyte e sezonit futbollistik 2013 - 2014. Java e 12te do te nis per ekipin tone vendas ne perballjen ne Kucove me Naftetarin. Skrapari e mbylli fazen e pare te sezonit ne vend te fundit dhe nuk ka shume levizje surprize as per kete faze te dyte. Por optimizmi dhe stervitja kane ecur paralelisht ne stervitjet e perditshme ne Corovode. Javet e mbetura do te kene kete kalendar.

JAVA E 12-të (23.02.2014)
Këlcyra – Delvina
Gramshi – Sopoti
Naftëtari – Skrapari
Memaliaj – Orikumi
Bilisht Sport – Gramozi
Tepelena – Përmeti

JAVA E 13-të (02.03.2014)
Tepelena – Këlcyra
Përmeti – Bilisht Sport
Gramozi – Memaliaj
Orikumi – Naftëtari
Skrapari – Gramshi
Sopoti – Delvina

JAVA E 14-të (09.03.2014)
Këlcyra – Sopoti
Delvina – Skrapari
Gramshi – Orikumi
Naftëtari – Gramozi
Memaliaj – Përmeti
Bilisht Sport – Tepelena

JAVA E 15-të (16.03.2014)
Bilisht Sport – Këlcyra
Tepelena – Memaliaj
Përmeti – Naftëtari
Gramozi – Gramshi
Orikumi – Delvina
Skrapari – Sopoti

JAVA E 16-të (23.03.2014)
Këlcyra – Skrapari
Sopoti – Orikumi
Delvina – Gramozi
Gramshi – Përmeti
Naftëtari – Tepelena
Memaliaj – Bilisht Sport

JAVA E 17-të (30.03.2014)
Memaliaj – Këlcyra
Bilisht Sport – Naftëtari
Tepelena – Gramshi
Përmeti – Delvina
Gramozi – Sopoti
Orikumi – Skrapari

JAVA E 18-të (06.04.2014)
Këlcyra – Orikumi
Skrapari – Gramozi
Sopoti – Përmeti
Delvina – Tepelena
Gramshi – Bilisht Sport
Naftëtari – Memaliaj

JAVA E 19-të (13.04.2014)
Naftëtari – Këlcyra
Memaliaj – Gramshi
Bilisht Sport – Delvina
Tepelena – Sopoti
Përmeti – Skrapari
Gramozi – Orikumi

JAVA E 20-të (20.04.2014)
Këlcyra – Gramozi
Orikumi – Përmeti
Skrapari – Tepelena
Sopoti – Bilisht Sport
Delvina – Memaliaj
Gramshi – Naftëtari

JAVA E 21-të (27.04.2014)
Gramshi – Këlcyra
Naftëtari – Delvina
Memaliaj – Sopoti
Bilisht Sport – Skrapari
Tepelena – Orikumi
Përmeti – Gramozi

JAVA E 22-të (04.05.2014)
Këlcyra – Përmeti
Gramozi – Tepelena
Orikumi – Bilisht Sport
Skrapari – Memaliaj
Sopoti – Naftëtari
Delvina – Gramshi 


©Corovoda On Line