Twitter teston pamjen e re. Ndryshimi. Edhe Twitter do i perngjaj me shume Google+ dhe Facebook **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Twitter teston pamjen e re. Ndryshimi. Edhe Twitter do i perngjaj me shume Google+ dhe Facebook

Fatjon Kaloci
2.2.14
Ne daten 11 shkurt 2014 ne nje website te njohur per risite teknologjike u pasqurua edhe lajme se Twitter po teston pamjen e re qe do te kete se shpejti duke ju perngjasuar paraqitjes se Facebook. Ishte ky i fundit qe nje vit me pare i mori hashtag # si dhe @perdoruesit qe perdoreshin ne twitter. Blogu ne fjale paraqeti keshtu imazhin e ri qe do kete profili i atyre qe kane llogari ne twitter duke ngjahesuar shume ne dukje me dy rrjetet e tjera sociale.
©Corovoda On Line