Faqe Interneti mbi Skraparin??? Ja disa nder Gafat me te medha ne disa website qe i referohen Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Faqe Interneti mbi Skraparin??? Ja disa nder Gafat me te medha ne disa website qe i referohen Skraparit

Fatjon Kaloci
3.3.14
VisitSkrapari eshte nje prej domaineve qe startoi ne fillim te 2013. Ne pergjithesi flitet rreth Skraparit por gafat nuk mungojne. Faqja qe sherben kryesisht per te joshur turistet ne gjuhe paresore eshte ne italisht. Por mesa duket ne vend qe ti behet reklame Skraparit ne brendesi mund te gjesh artikuj per Beratin. Keshtu pershembull ndodh ne kete link ( kliko ketu ) ku nuk gjen material per vendin tone por per Beratin per artin dhe arkitekturen e Beratit.
Nje tjeter website qe ne pamje duket amator duket sikur eshte hapur me se fundmi mbi zyren rajonale te arsimit Skrapar. Por ndonse ne nje nisme qe vlen te pershendetet gabimet ortografike e drejtshkrimore jane te panumerta duke zbehur misionin e arsimit madje ne vete kete faqe. Ne vend te linkeve ne menu lexohen qarte FAQA( duhet Faqja) NJOFTEIME (duhet Njoftime) etj. Por per me shume kete faqe mund ta vizitoni ne kete link ( kliko ketu ).
Ne nje link te trete nga monitorimi i perditshem ndalemi ne faqen zyrtare te Kombinatit Mekanik te Poliçanit ku c = ç. Emertesa e pandryshueshme e qytetit te vogel te Poliçanit shoqeron cdo vizitor si baner qendror ne kete faqe ndonse te paket nga dita ne dite pasi azhornimet kane ngrire qe ne 2010. Ju mund ti referoheni ketij linku ( kliko ketu )
Faqet e tjera serioze qe ishin deri dikur si ajo e Bashkise Corovode, Spitalit Skrapar apo Drejtorise se Shendetit Publik tani me jane te padisponueshme. Faqe te tjera nuk kane vijueshmeri klikimesh duke ju referuar Google Analytics dhe Alexa kryesiht blogje qe perdorin materiale te kopjuara dhe qe nuk kane ndjekshmeri.