Jozyrtare: Rruge e re mes Corovodes dhe Korces. Projekti ende ne idete e para. Burimi kofidencial **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jozyrtare: Rruge e re mes Corovodes dhe Korces. Projekti ende ne idete e para. Burimi kofidencial

Fatjon Kaloci
5.3.14
Burime konfidenciale ende jo zyrtare ben te ditura per Corovoda Online se po shikohet mundesia e krijimit te nje aksi te ri rrugor qe do te lidhi Çorovoden me Korcen. Projekti ende eshte ne hapat e para dhe mendohet te vihet ne zbatim deri ne 2017 ku sipas pritshmerise dy qytetet do te lidhen se bashku. Nese kjo do te finalizohet, Corovoda do te mund te "caj xhepin gjeografik". Me heret eshte thene se ne vitet e ardhshme Corovoda do te mundet te lidhet me rruge automobilistike (te standartizuar) me Permetin Aktualisht Komunikimi i rregullt automobilistik per Corovoden eshte vetem me Beratin ( rruga me parametra).
©Corovoda On Line