Maturantet e Skraparit te premten Aplikimin online per Formularin A1 si dhe Formularet A1Z **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Maturantet e Skraparit te premten Aplikimin online per Formularin A1 si dhe Formularet A1Z

Fatjon Kaloci
19.3.14
Dita e premte 21 mars 2014 do te jete edhe nder ditet e vetme rezervuar aplikimeve online te maturanteve te sivjetshem ne Skrapar per te plotesuar formularin A1. Gjithcka per klikimin e radhes ne http://matura. akp. gov. al/site ne te cilin mesuesit tutor apo mbikqyres qe kane kodin per te hyre ne sistem do te presin prane shkollave maturantet aktuale.Ndersa ata qe kane mbaruar vite me pare se 2014 maturen kane te drejten te plotesojne online Formularin A1Z vetem ne daten 27 mars 2014.Per gabimet qe mund te behen gjate plotesimit te formulareve Ministria ka vene ne dispozicion edhe dy data te tjera ajo e 30 dhe 31 marsit 2014. Ndryshe nga vitet e tjera koeficientet me te larte jane tashme per njohuri me te veshtira. Maturantet per te fituar te drejten ne universitet fillimisht duhet qe permes A1 te perzgjedhin 2 lende me zgjedhje qe do japin provim.
©Corovoda Online