Propozimi: Bashkia e Dyte e Skrapari. Sipas propozimit ja si do te quhet kjo bashki. Cilat jane fshatrat e komunat qe do te perfshije? **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Propozimi: Bashkia e Dyte e Skrapari. Sipas propozimit ja si do te quhet kjo bashki. Cilat jane fshatrat e komunat qe do te perfshije?

Fatjon Kaloci
9.3.14
Ndersa me heret ne postim iu referuam nje propozimi qe i eshte bere Grupit te Punes per Ndarjen e re Territoriale per Corovoden tani do te ndalemi ne bashkine tjeter qe do te kete "Skraparï". Keshtu sipas propozimit te bere Shqiperia do te ndahet ne 6 rajone dhe Skrapari perfshihet ne rajonin e Muzakajve sipas ketij propozimi. Bashkia e pare do te jete ajo e Corovodes. (qe e permendem ne postimin e meparshem) Ndersa Bashkia e dyte ne kete propozim nuk mban emrin Polican por... Bashkia Tomorr. Ne harte bashkengjitur duket pjesa se cfare do te perfshije ne thelb Bashkia Tomorr. Corovoda On Line ju sjell te plote listen e komunave dhe fshatrave qe perfshin ky propozim i bere nga portali elektronik ShtetWeb.
2. Bashkia Tomorr
Tomorr,Tomorr i vogel,Drenove,Lybesh,Peshtan,FushePeshtan,Kapinove,Vertop,
Mbrakull,Terrove,Rromas,Burrenj,Dobrenj,Duncke,Corrotat,
Gurazez,Trebel,Cerrice,Zhepe,Leskove,Postene,Greve,
Kovacanj,Shpatanj,Luadh,Ujanik,Gjerbes,Straficke,Vishanj,
Gradec,Zaloshnje,Barc,Barc mal,Floq,Rehove,Kuç,Melove,Gremsh,Gjogovice,Polican,
Bargullas,Nishove,Novaj,Jaupas,Bogove,Perparim,Vale,
Selan,Dobrushe,ibro,Kakruke,Therepel,Vendreshe e vogel,Sapthare,Vendreshe e Madhe,Lavdar,Vendreshe Mal

©Corovoda On Line