Rruga Automobilistike Corovode. Te udhetosh me friken ne se paku 4 nyje rrugore. Rruga nen erozion **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rruga Automobilistike Corovode. Te udhetosh me friken ne se paku 4 nyje rrugore. Rruga nen erozion

Fatjon Kaloci
1.3.14
Ndonse pak flitet ne mediat rajonale nje nder problematikat qe po bashkejeton prej disa ditesh me Corovoden dhe banoret e tjere te Komunave ne Skrapar qe udhetojne per ne Polican se paku eshte ajo e shkarjes se rruges. Gjurmet e asfaltit te plasaritur dhe avancimi i shkarjeve qe dita dites po i afrohen standarteve korsiake te lejueshme duken me sy te lire. Shkarje per shkak te fenomeneve erozive dhe te parat qe e ndjene me shume jane mjetet, makinat e autobuzet qe pershkojne itinerare te perditeshme. Numerohen se paku kater pika nevralgjike mbi kete problem ndersa pasagjeret mbajne shikimin e frymen ne cdo kalim te ketyre nyjeve rrugore sikur te thone nen ze "Ja hodhem dhe kete here".
Ndonse pas shume vitesh me ne fund rruga eshte asfaltuar totalisht deri ne Corovode rrezikshmeria vecanerisht ne ditet me rreshje shirash intesive behet me e madhe.
©Corovoda On Line