Rilindje per Corovoden. ZevendeKryeministri Niko Peleshi prezanton edhe projektin per Ndryshimin e Qendres se Corovodes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rilindje per Corovoden. ZevendeKryeministri Niko Peleshi prezanton edhe projektin per Ndryshimin e Qendres se Corovodes

Fatjon Kaloci
11.4.14
Me ne fund nje sinjal jeshil i munguar nder vite vjen edhe per Corovoden. Keshtu sot u prezantua projekti Rilindja Urbane ku pritet qe gjate ketyre diteve te filloj nga puna konkrete per rimodelimin e qendres se qytetit te Corovodes. I pranishem ne kete projekt madhor per Shqiperine ishte edhe kryeministri i Shqiperise Edi Rama i cili nder te tjera theksoi rendesine e rindertimit te qyteteve te vjetra duke nisur qe nga Gjirokastra dhe Berati. Permes ketij projekti - tha zevendekryeministri Peleshi - do te rigjenerojme, te rilindim nga pikepamja urbane qendrat e qarqeve. Peleshi me pas prezantoi projekte qe perfshijne qendrat e qyteteve Gjirokaster, Lezhe, Berat, Elbasan, Durres, Vlore, Shkoder, Tepelene, Bulqize, Corovode, FusheKruje, Librazhd, Maliq, Kavaje, Komuna e Farkes. Videoja ne bashkengjitje jep menuren ideore sesi do te konceptohet qendra e Corovodes.

©Corovoda On Line