Corovoda e te rinjve: Pastrojme nje qytet. Dhjetra te rinj mesazheret e se shtunes ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda e te rinjve: Pastrojme nje qytet. Dhjetra te rinj mesazheret e se shtunes ne Corovode

Fatjon Kaloci
21.6.14
Rreth paradites se te shtunes 21 qershor 2014 dhjetra te rinj me bejxhe ngjyre te gjelber ne kraheroret e tyre si ambasadore te natyres.... Kjo mund te shihej ndryshe ne te shtunen e gumezhuar nga tregu masiv qe mbahet si cdo jave por kete here ndryshe te rinjte ishin shperndare ne pika te ndryshme te Corovodes nga ku jepnin kontributin e tyre ne pastrimin e qytetit. Grupe u pane ne afersi te shkalleve te gurta te gjymnazit ndersa ne syte e kalimtareve perreth veconte kureshtja. Por duke shpresuar qe dhe ndergjegjesimi social te jete me i madh per secilin prej anetareve te komunitetit tone per nje qytet te paster sic i ka hije Corovodes.
©Corovoda Online