Corovode: Drejt rishikimit se paku 140 dosje te Perftuesve nga Paaftesite ne Bashki dhe Komuna **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Drejt rishikimit se paku 140 dosje te Perftuesve nga Paaftesite ne Bashki dhe Komuna

Fatjon Kaloci
5.6.14
Sipas Corovoda Online java e fundit e qershorit 2014 mund te sjell nje rishikim total se paku 140 dosjeve te perftuesve prej paaftesive ne Bashki dhe Komuna. Ne nje kontroll paraprak te bere me heret nga autoritet mendohet se jane gjetur mangesi apo dyshime te rena mbi perftues ne se paku 140 dosje. Por do te jete java e fundit e qershorit qe do te tregoj per sa skema mashtrimi apo pasaktesish te mundshme mund te behet fjale. Prej vitesh shume zera ne komunitet citojne se ne skemat e perftuesve nga paaftesia shpesh gjenden persona qe ne te vertete nuk kane paaftesi gjithesesi nder keto vite kontrollet kane qene te vakta dhe papergjegjesi. Mendohet se data 30 qershor 2014 mund te jete data qe do te jap nje pergjigje paraprake nga rishikimi qe do ti behet 140 dosjeve te Corovodes dhe komunave.
©Corovoda Online