Polican: Mbledhje e jashtezakonshme e Keshillit Bashkiak kunder Projektit te perfolur Ndarjes Territoriale **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: Mbledhje e jashtezakonshme e Keshillit Bashkiak kunder Projektit te perfolur Ndarjes Territoriale

Fatjon Kaloci
5.6.14
Nje seance e jashtezakonshme Mblodhi kete te enjte 5 qershor 2014 Keshillin Bashkiak Polican ndersa prej ditesh ne komunitetet sociale informale besohet se Projektet 2 dhe 3 e lene jashte emerteses Njesi Administrative Bashki Policanin. E pikerisht mbi kete arsye sikunder mund ta shihni edhe nga imazhet u mbajt mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit Bashkiak Poliçan, ku si asnjëherë më parë, - thuhet ne njoftim - gjithë këshillëtarët lanë mënjane ngjyrimet politike dhe të gjithë bashkë u shprehën njëzëri kunder propozimit të qeverisë për ndarjen territoriale. Kjo tregoi se fati i qytetit nuk varet nga politika dhe politikanët por nga qytetaret e tij - perfundon keshtu njoftimi i saposhperndare per median e vetme me te ndjekur Corovoda Online.
©Corovoda Online