Polican. Nis Procedimi Penal Subjektet nuk kane paguar detyrimet e Taksave Bashkiake per vitin 2013 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican. Nis Procedimi Penal Subjektet nuk kane paguar detyrimet e Taksave Bashkiake per vitin 2013

Fatjon Kaloci
2.6.14
Rregjistrohet rasti i trete nga ku ka nisur Procedim Penal ne gjendje te lire ndaj Subjekteve Tregetare qe operojne ne veprmitari ekonomike ne qytetin e Policanit por qe nuk kane paguar Taksat dhe Tatimet per vitin 2013. Sipas Njoftimit me te fundit Krimi Ekonomik dhe Financiar ne Policine e shtetit ka proceduar dy shtetase (femra) ne gjendje te lire. 37 vjecarja E.L. dhe 45 vjecarja N.B. te dyja banuese ne Polican, Skrapar kane shkelur nenin 181 te Kodit Penal duke mos shlyer detyrimet per vitin 2013. Me heret nje tjeter shtetas u njoftua per procedim penal ne te njejten situate ne Polican per mospagese te detyrimeve te vitit 2013 ndaj kesaj Bashkie.
©Corovoda Online