Sigurimet Skrapar. Agjensia Numer 1 ne gjithe Qarkun Berat ne keto 5 muaj te pare te 2014 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sigurimet Skrapar. Agjensia Numer 1 ne gjithe Qarkun Berat ne keto 5 muaj te pare te 2014

Fatjon Kaloci
20.6.14
Gjate javes ne nje takim te mbajtur ne Berat ne Drejtorine Rajonale te Sigurimeve Shoqerore Agjensia e Skraparit lidhur me kontributet e te vetpunesuarve si edhe si agjensi u rendit e para ne qark me rezultatet e arritura gjate 5 muajve te pare te vitit. Te inspektoret e Bujkut te kesaj agjensie u renditen te paret edhe ne klasifikimin per inspektor krahes dhjetrave te tjere te qarkut. Gjate takimit te mbajtur ne mesjave ku merrnin pjese edhe te deleguar te Institutit te Sigurimeve Shoqerore nje fokus te vecante iu dha edhe prishmerise dhe sherbimeve sa me gjitheperfshirese per te sensibiliziuar derdhjen e kontributeve edhe nga emigrantet e ketij sezoni veror ne ardhje ne Shqiperi.
©Corovoda Online / Imazhi Fan Page ne Facebook i ALSSH Skrapar