E rrallë: Statuja e një shkrimtari dhe shkencëtari kazak duke bërë Selfie mbush rrjetin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

E rrallë: Statuja e një shkrimtari dhe shkencëtari kazak duke bërë Selfie mbush rrjetin

Fatjon Kaloci
5.7.14
Një statujë në qytetin e Ust-Kamenogorsk, në Kazakistan që i bën homazh dy figurave të rëndësishme të shekullit të XIX-të konkretisht shkrimtarit Abay Kunanbayev si edhe shkencëtarit Yevgeny Mikhaelis u shpërnda shumë shpejt këtë javë të parë të korrikut 2014 në rrjetin facebook. Në mënyrë tepër të veçantë dhe bizarre në statujë ata shfaqeshin duke bërë selfie. Ky moment po shfrytëzohet nga ndërmarrje të teknologjisë smart për t'i bërë promo. Fotoja u shpërnda në internet nga një faqe në rrjetin social facebook.