Skrapari: Matura Shtetërore Ja rezultatet më të ulta të nxënesve maturantë të Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari: Matura Shtetërore Ja rezultatet më të ulta të nxënesve maturantë të Skraparit

Fatjon Kaloci
2.7.14
Sikundër keni ndjekur edhe në rrjetin tonë në facebook, në orët e vona të pasdites Ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e dy provimeve të lëndëve me zgjedhje të zhvilluar nga rreth 45 mijë maturantë në mbarë vendin. Rezultatet e sotme janë të fundit sa i përket provimeve të Maturës Shtetërore ndërkohë që tashmë do të nisë edhe llogaritja e pikëve nga nxënësit në bazë të preferencave të 10 degëve universitare. Vetëm për së paku 405 nxënësit e Skraparit Corovoda Online duke monitoruar arriti në konstatimin edhe të notave negative jokaluese. Vetëm për Provimin të Lëndës 1; Me Zgjedhje, për Skraparin figurojnë së paku 42 nxënës që kanë notën jokaluese 4 (katër).  Për Lëndën  2; Me Zgjedhje, për Skraparin figurojnë së paku 94 katra. Ndërsa rreth 26 prej tyre i kanë të dyja edhe Z1 dhe Z2 me notën katër.  Thënë ndryshe shpresa për Universitet për së paku 26 nuk do të realizohet, ndërsa mbetet për t'u parë llogaritja e pikëve në bazë të preferencave të 10 degëve. Corovoda Online edhe sot për 30 minuta qëndroi online ndaj disa të interesuarve për notën. S'na mbetet gjë tjetër veçse të urojmë secilindo për suksese!
©Corovoda Online