Torta rekord prej limoni. Pastiçerë amerikan prodhojnë tortën prej 2.8 metër diametri **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Torta rekord prej limoni. Pastiçerë amerikan prodhojnë tortën prej 2.8 metër diametri

Fatjon Kaloci
5.7.14
Disa pastiçerë amerikanë nga Florida arritën të prodhonin dje e premte 4 korrik 2014 një prej rekordeve më të rinj të tyre që do të tentoj të njihet nga Akademia e Rekordeve Botërore. Embëlsira u realizua gjatë një festivali lokal të quajtur festivali i limonit i cili do të mbyllet këtë të shtunë 5 korrik 2014. Torta e prodhuar ka një diametër prej 2.8 metrash dhe për prodhimin e saj u përdorën 6 400 kokrra limoni, më shumë se 60 kg qumësht të skremuar si edhe afro 99 kg vafer.
©Corovoda Online / Imazhi Associated Press