Edicioni i tretë: Çorovoda pret Panairin e Agro Biznesit të 27 shtatorit 2014 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Edicioni i tretë: Çorovoda pret Panairin e Agro Biznesit të 27 shtatorit 2014

Fatjon Kaloci
26.9.14
Jozyrtar: E shtuna e 27 shtatorit 2014 do të jetë dita kur në Çorovodë për të tretin vit do të zhvillohet Panairi i Agro Biznesit lokal. Eventi që nxjerr në pah prodhueshmërinë e vyer të zonës për të parë herë u mbajt në tetor 2011. Shumë reporte kanë njoftuar gjatë javës zhvillimin e këtij aktiviteti ndërsa po sipas informacioneve të ndjekësve (jozyrtare) edhe këtë vit në qëndrën e qytetit, ku do të mbahet ky panair do të instalohen stendat e dhjetra e dhjetra produkteve lokale të zonës. Nisma e ndërmarrë nga Bashkia Çorovodë dhe partnerët këtë vit është në edicionin e tretë.
©Corovoda Online / Imazhi Përpunim Grafik nga Panairi 2011