Mirëpritet kënga dhe Vallja skraparase në Lushnje. Mbyll siparin Festivali Tipologjik i Valles **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mirëpritet kënga dhe Vallja skraparase në Lushnje. Mbyll siparin Festivali Tipologjik i Valles

Fatjon Kaloci
28.9.14
Ka mbyllur siparin vetëm pak minuta më parë këtë mbremje të së dielës 28 shtator 2014 në Lushnjë edicioni i shtatë i Festivalit mbarëkombëtar të Valles tipologjike Burimore. Në natën e dytë të mbajtur mbrëmjen e sotme performoi dhe Grupi i Skraparit i cili u mirëprit mes ovacionesh. Në event merrnin pjesë grupe nga shumë treva shqiptare. Fitues i çmimit të parë u shpall grupi i Korçës. Çorovoda online në rrjetet e saja sociale poston një seri fotosh nga ky event sikundërse foto bashkëngjitur
©Corovoda Online