Skrapar - Humb jetën në punë një 54 vjeçar në Malin e Tomorrit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar - Humb jetën në punë një 54 vjeçar në Malin e Tomorrit

Fatjon Kaloci
26.10.14
Një shtetas 54 vjeçar me emrin B.Saliasi ka humbur jetën gjatë një aksidenti në punë të kësaj të diele 26 tetor 2014. Ngjarja ka ndodhur në Malin e Tomorrit ndërsa punohej për nxjerrjen e pllakave të gurta. 54 vjeçari gjatë punës është zënë nga rënia e disa masive të gurit. Shtetasi me ditëlindje 21.2.1959 mendohet së është banor i Komunës Bogovë dhe paraprakisht (jozyrtare) banon në fshatin Dobrushë të Skraparit.
©Corovoda Online