Çorovodë: Një aktivitet u zhvillua në mesditë. Çertifikime nderi mësuesve të Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Çorovodë: Një aktivitet u zhvillua në mesditë. Çertifikime nderi mësuesve të Skraparit

Fatjon Kaloci
5.3.15
Në prag Ditën Kombëtare të Mësuesve 7 Mars-it, një aktivitet u zhvillua në mesditë në Çorovodë. Mes dhjetra të pranishmëve ato që dominonin ishin urimet për ditën e mësuesit. Prani në aktivitet edhe të drejtuesve të lartë lokal në nivel bashki, preketure, organizita etj. Aktiviteti u mbajt këtë të enjte 5 mars 2015 dhe të pranishëm në fjalën e tyre të rastit përshëndetën "armatën e dijes" së Skraparit. Gjatë aktivitetit i kombinuar me elemente artistiko - kulturor u dhanë Çertifikata nderi për mësuesit më të spikatur, atyre në prag pension etj. Sipas raportit aktiviteti zgjati për më shumë 90 minuta. Dita kombëtare e 7 Marsit festohet në Shqipëri në promemorie të datës 7 Mars 1887 kur në Korçë u hap mësënjtorja e parë shqipe.
©Corovoda Online