Lëkundje sizmike u ndjenë në Çorovodë. Tërmeti me epiqender Tërpan të qarkut **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lëkundje sizmike u ndjenë në Çorovodë. Tërmeti me epiqender Tërpan të qarkut

Fatjon Kaloci
5.3.15
Lëkundje më të forta sizmike u ndjenë në Poliçan për pak sekonda gjatë mbremjes së djeshme 4 mars 2015. Lekundja u ndje edhe në Çorovodë. Epiqendra e këtij tërmeti ishte Tërpani, pjesë e Qarkut Berat dhe sipas monitorimit sizmik mesdhetar fuqi ishte me intesitetin 3.8 magnitudë. Ora e saktë e lëkundjes ishte 22:17 e mbrëmjes së djeshme dhe së paku në Çorovodë u ndje për shumë pak sekonda. Në thellësi tokë epiqendra ishte në afro 1 kilometër. Në imazh epiqendra e tërmetit të mbremjes së vonë të së mërkurës.
©Corovoda Online