Zgjedhje 2015: Bashkia Skrapar LSI ndërsa Bashkia Poliçan PS Skema e koalicionit për lokalet 2015 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2015: Bashkia Skrapar LSI ndërsa Bashkia Poliçan PS Skema e koalicionit për lokalet 2015

Fatjon Kaloci
3.3.15
Ndërsa ditëve në vijim pritet të citohet zyrtarisht, negociatat për zgjedhjet vendore 2015 mes PS dhe LSI janë konkretizuar në formën e tyre të plotë përsa i përket ndarjes në zona. Sipas Corovoda Online, Socialistët do të të mbështesin LSI-në Skrapar për zgjedhjet e 21 qershorit ndërsa LSI do të mbështesë socialistët në Poliçan. Aleanca për Shqipërinë Europiane mes forcave qeveritare do të vijoj të veproj si koalicion edhe në zgjedhjet lokale të 21 qershorit 2015. Në nivel qarku Bashkia kryesore ajo e Beratit do të ti besohet kandidaturës së LSI ndryshe nga sa më parë ka ndodhur në lokalet e mëparshme. Në nivel kombëtar PS do të paraqes 46 kandidatura ndërsa LSI 15
©Corovoda Online