Zgjedhjet 2015: Bashkia Skrapar dhe Bashkia Poliçan. Projeksioni: Ja numri i votuesve sipas njësive **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2015: Bashkia Skrapar dhe Bashkia Poliçan. Projeksioni: Ja numri i votuesve sipas njësive

Fatjon Kaloci
3.3.15
Në një projeksion paraprak, theksojmë edhe një herë paraprak merren të dhënat e para mbi personat me të drejtë vote në numër total sipas njësive që do kenë mundësi për votë në zgjedhjet lokale të 2015 ku Shqipëria do t'u drejtohet votimeve me një konfigurim të ri administrativo - territorial. Në vijim corovoda online jep disa statistika të pritshme për dy bashkitë Skrapar dhe Poliçan. Kujtojmë të dhënat numerike i referohen vetëm shtetasve me të drejtë vote deri në 21 qershor 2015.
Bashkia Poliçan.
Numri i ZAZ: 65
Numri total i votuesve: 14 008


Numri sipas njësive përbërëse
:
1. Poliçan 6 592
2. Tërpan 1 965
3. Vërtop 5 451

Bashkia Skrapar
Numri i ZAZ: 66
Numri total i votuesve: 15 924


Numri sipas njësive përbërëse:

1. Çorovodë 5 062
2. Bogovë 2 524
3. Çepan  858
4. Gjerbës 1 003
5. Zhepë 832
6. Potom 852
7. Komunë Qëndër 3 195
8. Leshnje 563
9. Vëndreshë 1 035

Të dhënat janë projeksion paraprak postimi i parë i Corovoda Online daton 03.03.2015 dhe mund të pësojnë azhornime
©Corovoda Online