Muzikë: "Djalë Skrapari" quhet kënga më e re. Ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Muzikë: "Djalë Skrapari" quhet kënga më e re. Ja Video

Fatjon Kaloci
20.4.15
Artiol Sulejmanasi është këngëtari që sjell një tjetër pasuri për muzikën popullore skraparase. Dy ditë më parë është publikuar kënga që mban titullin "Djalë Skrapari" një këngë e ritmit folk që vjen nga këngëtari i ri Artiol Sulejmanasi. I riu me me vendlindje Staraveckë, Skrapar ndonse aktualisht banon në Korçë në rrethet sociale e miqësore nuk e ndan Skraparin në çdo hap ndonse është hapat e parë të muzikës kryesisht popullore. Corovoda Online sjell në videon bashkëngjitur këngën e postuar mes muajit prill 2015 dhe që mban titullin "Djalë Skrapari".

©Corovoda Online