Zgjedhjet 2015: (Jozyrtare) E djathta propozon Hajredin Bakiasi për Bashkinë Skrapar në zgjedhjet vendore **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2015: (Jozyrtare) E djathta propozon Hajredin Bakiasi për Bashkinë Skrapar në zgjedhjet vendore

Fatjon Kaloci
12.4.15
Edhe përse e djathta ende nuk i ka zyrtarizuar emrat e garuesve për zgjedhjet vendore 2015, mendohet se për Bashkinë Skrapar propozimi për kandidim gjatë këtyre zgjedhje për siglën PD do të jetë për Hajredin Bakiasi. Bakiasi është një ndër drejtuesit e lartë të Partisë Demokratike dega Skrapar ndërsa ka mbajtur disa funksione të ndryshme drejtuese gjatë viteve. Garimi i Pd për Skraparin, pritet të jetë pak i vështirë për këto zgjedhje në të cilat koalicioni i majtë do të jetë bashkë dhe më së shumti e majta konsiderohet si dominuese për Skraparin në dhjetra vite. Edhe përse propozimi ende nuk ka marrë formën zyrtare, Bakiasi sipas të gjitha gjasave së paku mediatike të corovoda online, do të jetë kandidat për PD në këto zgjedhje vendore.
©Corovoda Online