Zgjedhjet 2015: Ja cilët do të jenë Anëtarët e Këshillit Bashkiak Skrapar. Mandatet sipas përqindjes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2015: Ja cilët do të jenë Anëtarët e Këshillit Bashkiak Skrapar. Mandatet sipas përqindjes

Fatjon Kaloci
25.6.15
Përfundimi i proçesit elektoral jep edhe konfigurimin e ri që do të ketë Këshilli Bashkiak Skrapar. Corovoda Online në këtë postim publikon edhe Emrat që do të jenë pjesë e këtij këshilli si dhe përqindjet e fituara për subjekt. Ndonse ende nuk kemi një vendim zyrtar trendi sipas corovoda online eshte i përcaktuar si më poshtë:
Këshilli Bashkiak Skrapar (2015)
1. Mandati për subjektin Partia Republikane - Pëllumb Guri
2. Mandati për subjektin Partia Demokratike - Miranda Bakiasi
3. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Fatos Hasanaj
4. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Flora Cela
5. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Partizan Gorçe
6. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim - Luan Çuedari
7. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Mimoza Zylyftari
8. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Astrit Mustafaj
9. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Zamira Osmëni
10. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Shkëlqim Zaimi
11. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Shpresa Musabelliu
12. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim - Fadil Kapllani
13. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Enkela Gërmenji
14. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Kujtim Lame
15. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Margarita Mersinasi
Corovoda Online me paanshmëri mbuloi në disa prej rrjeteve online këtë proçes duke marrë vlerësime të shumta.
©Corovoda Online