Këngëtarja amerikane me Origjinë nga Skrapari me kengën më të re. VIDEO Ada thjesht Amazing **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Këngëtarja amerikane me Origjinë nga Skrapari me kengën më të re. VIDEO Ada thjesht Amazing

Fatjon Kaloci
18.10.15
Më herët e njohur në bashkëpunime me emra të ndryshëm muzikorë ku veçojmë Timbaland. Në Shqipëri e kemi parë në një bashkëpunim me Noizy. Ndërsa këtë herë Ada Satka vjen në bashkëpunim me Moz për këngën më të re Amazing. Kënga u publikua fillimisht në SoundCloud në javën e dytë të tetorit 2015 dhe Corovoda Online sjell disa minuta në një videoinsert të realizuar prej nesh pjesë nga kënga më e re. Më herët në fillim 2015 titra BMG ishte e pranishme për këngën Mama të këngëtares me origjinë nga Skrapari. Ndiqni në vijim Video.
©Corovoda Online / Na ndiqni edhe në facebook me zhvillimet flash në të vetmin blog interaktiv të Skraparit