Çorovodë - Credins Bank së shpejti me filialin e saj do të jetë prezente në dhjetor në Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Çorovodë - Credins Bank së shpejti me filialin e saj do të jetë prezente në dhjetor në Skrapar

Fatjon Kaloci
27.11.15
Ndonse nuk është zyrtarizuar, dhjetori 2015 pritet të jetë starti i punës së një operuesi të ri bankar në Skrapar. Credins Bank  do të konkuroj me të vetmin operues që ka qënë prej vitesh në Skrapar Raiffeisen Bank. Punimet për mjedisin se ku do të veproj Credins në Skrapar kanë përfunduar dhe po njëherësh edhe trainimet e stafit të ri. Filiali i ri do të ketë një vendndodhje pranë godinës së Bashkisë Skrapar dhe pritet të ofroj shërbimet e ndryshme në aspektin bankar. Mundësia e zgjedhjes së një banke të dytë tashme do të jetë edhe për banorët e Skraparit që prej dhjetorit mund të ndërveprojnë me transaksione jo vetëm me Raiffeisen por edhe Credins
© Corovoda Online