Ndeshja e Skraparit: Ironizohet FSHF Inspektimi i Fushës Liqenore në Përrenjas Blogjet GAG ne rrjet VIDEO **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndeshja e Skraparit: Ironizohet FSHF Inspektimi i Fushës Liqenore në Përrenjas Blogjet GAG ne rrjet VIDEO

Fatjon Kaloci
25.11.15
Me tituj ironik është shkruar në shumë blogje lidhur me ndeshjen e fundit atë të 22 nentorit 2015 Domosdova - Skrapari. Postimet ironizojnë FSHF ndërsa një video e hedhur në rrjet tregon sesi as arbitri nuk gjente dot pikën e bardhë??? të 11 metërshit sic shkruan portali lapsi.al kjo pasi në fushen e gjelbër që duhet të kishte futbolli kishte vetëm ujë ngado dhe llucë. E ndërsa zyrtarizmat e FSHF mund të kenë qindra justifikime vala e komentuesve gag në rrjet që janë edhe ata ndjeksit më të mëdhenj të futbollit ishte e pandalshme në rrjete sociale ku ndeshja krahesohej me lojerat në pishinë. Luajnë si Derrat në lluce... me këtë titull websiti arberianews pershkruante ndeshjen. Nje tjeter website shprehet se edhe Real Madrid të ndeshej me Domosdovën në këtë fushë do të mundej. Corovoda Online sjell disa fotoweb nga rrjetet dhe blogjet qe kanë ironizuar me shkrimet respektive.
© Corovoda Online