Projektbuxheti 2016. Bashkia Skrapar për rrugët do ti akordohet fondit prej 12 milion lek **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Projektbuxheti 2016. Bashkia Skrapar për rrugët do ti akordohet fondit prej 12 milion lek

Fatjon Kaloci
29.11.15
Do të jetë afro 12, 054 në mijëra fondi që është parashikuar sipas projekt buxhetit 2016 që do ti akordohet Bashkisë Skrapar. Fondi do të përdoret për infrastrukturën dhe trasportin rrugor dhe nënkupton fondin e pakushtëzuar për këtë zë në vitin e ardhshëm.  Përsa i përket vlerës financiare Skrapari renditet i 16ti duke ardhur në zbritje nga Bashkitë e tjera që përfitojnë më shumë me rend zbritës tek më pak përsa i përket vlerës financiare. Fondin e mësipërm do të përfitojnë gati 58 bashki nga 61 bashki që ka Shqipëria gjithësej.
© Corovoda Online