Tërbohet websiti i FSHF. Skraparit i jep 3 pikë, pjesën e pare e mbyll 3:0 për Skraparin Takimi 1:5 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tërbohet websiti i FSHF. Skraparit i jep 3 pikë, pjesën e pare e mbyll 3:0 për Skraparin Takimi 1:5

Fatjon Kaloci
29.11.15
Ka për tu kthyer në një gag të radhës ndeshja Skrapari - Tepelena. Kjo sipas websitit të FSHF. Në të vërtetë sikundër na ndoqët në live update, rezultati i takimit përfundoi 1:5 në favor të Tepelenës. Por 3 pikshi i është hedhur Skraparit. Madje jo vetëm kaq por edhe pjesa e pare sipas websitit zyrtar është mbyllur me rezultatin 3:0 në favor të Skraparit. Ndërsa 90 minutshi 1:5. Corovoda Online kap disa fotoweb nga websiti zyrtar i FSHF. Në të vërtetë pjesa e parë u mbyll 0:0 dhe nuk ka sens logjik që pjesa e parë e një takimi të mbyllet 3:0 kurse krejt takimi të përfundoj 1:5
Megjithatë duket se kemi të bejmë me një problematikë në web mesa duket, ndonse sot gjatë gjithë ditës faqja azhornonte rezultate jo te verteta ndeshjesh
© Corovoda Online / Imazhet Corovoda Online / FotoWeb