FOTO Ndryshime në Infrastrukturën Turistike në Çorovodë. Investimet e reja **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

FOTO Ndryshime në Infrastrukturën Turistike në Çorovodë. Investimet e reja

Fatjon Kaloci
25.6.16
Bashkia Skrapar në kooperim me autoritete të ndryshme ka finalizuar disa projekte, të shndërruara tashmë në Investrime të Prekshme në Qytetin e Çorovodës dhe rrethinat pranë. Më së fundmi janë finalizuar në një kohë rekord projekt-investimet në rrugën që lidh me konviktin dhe shkollën 9-vjeçare "Kahreman Ylli", Rruga e urës së Varishtit, Punime po kryehen në Urën e Sharovës, Rruga e kopsht çerdhes Nr.1 pranë lagjes "2 Dhjetori" etj. Po ashtu ndërtime të një imazhi të ri edhe në pikat më kryesore turistike përgjatë Kanioneve të Osumit sjellin ndryshimin e një imazhi tradicional duke ruajtur vlerat trashëgimore dhe tradicionale. Shohim përmes disa imazheve ndryshimet e bëra në disa segmente.

© Corovoda Online