Pas-Ngjarja: Vëndreshë. Policia i referon Prokurorisë Berat çështjen. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pas-Ngjarja: Vëndreshë. Policia i referon Prokurorisë Berat çështjen.

Fatjon Kaloci
8.7.16
Lidhur me një ngjarjetë ndodhur dy ditë më parë në Vëndreshë, Skrapar mësohet se Policia e Skraparit i ka referuar materialet pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat. Sipas informacionit këto materiale janë në ngarkim ndaj dy shtetasve O.SH ( 24 vjeç) dhe N.SH (39 vjeç). Në informacion thuhet se këta shtetas pas një konflikti kanë goditur me njeri - tjetrin, për pasojë duke dëmtuar shetasit: L.SH. (31 vjeç), K.SH. (25 vjeç) O.SH. (24 vjeç) H.SH. (28 vjeç), E.SH. (23 vjeç) A.SH (65 vjeç) dhe H.SH. (56 vjeç) të gjithë banues në Vëndreshë. Sipas njoftimit të Policisë Vepra bie ndesh me përcaktimin e nenit 88 të Kodit Penal, përmbyllet informacioni.
Corovoda Online / Imazhi Pamje nga Vendresha Burimi Facebook