Presidenti Nishani dekoron me Titullin "Nderi i Kombit" Dervish Iljaz Qafoku **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Presidenti Nishani dekoron me Titullin "Nderi i Kombit" Dervish Iljaz Qafoku

Fatjon Kaloci
6.7.16
Presidenti i Republikës së Shqipërisë sh.t.z. Bujar Nishani në një aktivitet të mbajtur pasditen e vonë të së djeshmes 5 korrik 2016 me Rastin e Festës së Barjamit të Madh, kremtuan Fiter Barjamin në një darkë të rastit me të ftuar përfaqësues të besimeve të ndryshme fetare si dhe përfaqësi të tjera. Gjatë eventit, u akorduan edhe disa tituj të lartë të presidencës. Ndër to, titulli i lartë "Nderi i Kombit" iu akordua (pas vdekjes) Dervish Iljaz Qafoku. Titulli i lartë u dha me motivacionin: " Në shenjë vlerësimi dhe nderimi ndaj klerikut të përkushtuar, i cili gjatë gjithë jetës së tij u shqua për atdhetarizëm e kontribut të dhënë për arsimin kombëtar, figurë që i dha krahë dhe lartësoi pelegrinazhin e shenjtë në Malin e Tomorrit".(postim i trupëzuar nga rrjeto social facebook)

Foto imazhi në bashkëngjitje  i referohet aktivitetit të një dite më parë.
Corovoda Online / Presidenca / FB