Lëkundet Çorovoda - Dy Tërmete të lehtë u rregjistruan një ditë më parë me magnitudë 2.4 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lëkundet Çorovoda - Dy Tërmete të lehtë u rregjistruan një ditë më parë me magnitudë 2.4

Fatjon Kaloci
7.10.16
Një ditë më parë lekundje të lehta sizmike u ndjenë në Çorovodë. Pak pas orës 20:00 të së enjtes 6 Tetor 2016 dy lëkundje të lehta sizmike ndodhën në afërsi të Çorovodës Lëkundja e parë u rregjistrua në orën 20:19 rreth 4 kilometra në vijë ajërore nga Qëndra e Çorovodës në drejtimin Veri - Perëndim me një epiqëndër thellësie sipas EMSC 2 kilometër. Magnituda e kësaj lekundje sizmike ishte 2.4. Ndërsa pak minuta më vonë në orën lokale 20:33 lëkundja pati magnitudë 2.3 dhe ndodhi në të njëjtin lokalitet. Edhe Qëndra Mesdhetare e Sizmiologjisë publikoi dje lëkundjet e rregjistruara, imazhi në bashkëngjitje i referohet websitit zyrtar EMSC
Corovoda Online