Mashtroi 46 vjeçarin nga Skrapari duke i marrë një shumë lekësh - Proçedohet penalisht 61 vjeçari nga Tirana **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mashtroi 46 vjeçarin nga Skrapari duke i marrë një shumë lekësh - Proçedohet penalisht 61 vjeçari nga Tirana

Fatjon Kaloci
29.10.16
Drejtoria e Policisë së Shtetit - Tiranë
Sipas një raporti të Drejtorisë së Krimit Ekonomik dhe Financiar të Policisë së kryeqytetit Tiranë, kjo e fundit, një ditë më parë 28 tetor 2016, i ka referuar Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë materialet për një shtetas 61 vjeçar me inicialet F.D. nga Tirana pasi dyshohet se përmes mashtrimit i ka marrë një sasi lekësh shtetasit 46 vjeçar F.Z. nga Skrapari. Raporti nuk jep shumë detaje mbi ngjarjen ndërsa vepra bie ndesh me nenin 143/2 të Kodit Penal. Lajmi Zyrtar
Corovoda Online